Hogyan digitalizáljunk a gyártásban?
Három állomásos roadshow (DEBRECEN, ZALAEGERSZEG, KECSKEMÉT)

utolsó állomás: 2019. november 7.

HELYSZÍN: Four points by sheraton kecskemét hotel és konferenciaközpont
 

A hatékonyság érdekében lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakértőkkel vitassa meg a folyamatait érintő legfontosabb kérdéseket. Ne hagyja ki, válassza ki az Ön számára legfontosabb területet és konzultáljon a helyszínen szakértőnkkel!

A következő témák közül választhat:

  • Automatikus azonosítás - IBCS Hungary
  • Big data – az adatgyűjtéstől az adatalapú döntésekig - Hiflylabs
  • Intralogisztika, üzemen belüli logisztika - Jungheinrich Hungária
  • Ipari digitalizációs megoldások - MTA Sztaki
  • Ipari Iot, MES - S&T Consulting Hungary

A szakmai rapid randira a kávészünetek közben kerül sor. A helyszínen kollégáink segítenek, hogy érdeklődése, érintettsége alapján kivel tud konzultálni.

Hogyan tudok jelentkezni a szakmai rapid randira?

Online jelentkezéskor lehet regisztrálni, itt kell megadni, hogy mely szakterület iránt érdeklődik. Több témára is jelentkezhet.

Kérjük figyelmesen töltse ki regisztrációját, ugyanis kollégáink ez alapján fogják Önnek a legjobb partnert kiválasztani.

Miért éri meg részt venni? 

Háromállomásos roadshow-nk egyik fő célja, hogy vendégeink találkozhassanak potenciális partnereikkel és a megszokott szakmai konferenciánknál több lehetőségük legyen személyesen is egyeztetni a felmerülő kérdésekről. A szakmai nap során előadásainkon megismerhetik az ipar aktuális fejlődési irányait, digitalizációs megoldásait, ezzel párhuzamosan pedig kötetlen, jó hangulatú szakmai beszélgetések keretében feltehetik kérdéseiket az illetékes szakembereknek, kapcsolatot építhetnek és akár üzletet is köthetnek.

Jelentkezésért és szakmai rapid randi regisztrációért kattintson a képre: