Hogyan digitalizáljunk a gyártásban?
Három állomásos roadshow (DEBRECEN, ZALAEGERSZEG, KECSKEMÉT)

ELSŐ HELYSZÍN:
MÁRCIUS 28. DEBRECEN
 

A hatékonyság érdekében lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakértőkkel vitassa meg a folyamatait érintő legfontosabb kérdéseket. Ne hagyja ki, válassza ki az Ön számára legfontosabb területet és konzultáljon a helyszínen szakértőnkkel!

A szakmai rapid randira a délelőtti előadások után kerül sor. Ezután a helyszínen kollégáink segítenek, hogy érdeklődése / érintettsége alapján kivel tud konzultálni.

Hogyan tudok jelentkezni a szakmai Rapid Randira? 

A szakmai rapid randira online jelentkezéskor lehet reigsztrálni. Itt kell megadni, hogy mely szakterület iránt érdeklődik. (Több válasz is lehetséges.) Kérjük figyelmesen töltse ki regisztrációját, ugyanis kollégáink ez alapján fogják Önnek a legjobb partnert kiválasztani. 

Miért éri meg részt venni? 

Háromállomásos roadshow-nk egyik fő célja, hogy vendégeink találkozhassanak potenciális partnereikkel és a megszokott szakmai konferenciánknál több lehetőségük legyen személyesen is egyeztetni a felmerülő kérdésekről. A szakmai nap során előadásainkon megismerhetik az ipar aktuális fejlődési irányait, digitalizációs megoldásait, ezzel párhuzamosan pedig kötetlen, jó hangulatú szakmai beszélgetések keretében feltehetik kérdéseiket az illetékes szakembereknek, kapcsolatot építhetnek és akár üzletet is köthetnek. 

Jelentkezésért és szakmai rapid randi regisztrációért kattintson a képre:

Kérjük a kitöltött, aláírt jelentkezési lapot a legrady.edit@pphmedia.hu email címre küldjék vissza!