Hogyan digitalizáljunk a gyártásban?
Háromállomásos roadshow (DEBRECEN, ZALAEGERSZEG, KECSKEMÉT)

A PPH Media és a GyártásTrend csapata ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról. 

KÖVETKEZŐ HELYSZÍNÜNK KECSKEMÉT
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Időpont: 2019. november 7.

A digitalizáció, az adatgyűjtés és -kezelés, az új technológiák alkalmazásának szükségességét napi szinten hangsúlyozzák az iparági döntéshozók, mégis felmérések szerint a digitalizációs megoldások implementálásában hátulról a harmadik helyen szerepel Magyarország az uniós országok körében. Szeretnénk, hogy a digitalizáció szó ne egy kellemetlenül sokat emlegetett fogalmat, inkább egy folyamatokat optimalizáló lehetőséget jelentsen a különböző mértékű erőforrásokkal rendelkező cégek mindegyike számára. Igyekszünk megmutatni, hogy ki merre induljon, vagy menjen tovább az úton! 

Milyen lépésekből épül fel a megvalósítás?

Erre a kérdésre keressük a választ az alábbiakkal: 

  • Szakértő előadók beszámolnak a lehetséges megoldásokról
  • Különböző iparágak vállalatai ismertetik digitalizációs best practice-eiket
  • Kerekasztal résztvevők tárgyalnak a legfontosabb technológiai kérdésekről
  • Networkinget elősegítő szakmai rapid randin várják előadó partnereink a releváns kérdéseket

Találkozzon iparági szakértőkkel!
Tudjon meg többet az adatgyűjtés és –elemzés lehetőségeiről!
Lépjen a virtuális térbe – ismerkedjen meg a folyamatok digitális ikerpárjával!

 A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.
A regisztrációs felület kitöltésével Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)