Hogyan digitalizáljunk a gyártásban?
Háromállomásos roadshow (DEBRECEN, ZALAEGERSZEG, KECSKEMÉT)

A PPH Media és a GyártásTrend csapata 2019-ben is folytatja országjáró roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról. 

Első helyszín: Debrecen, Hotel Divinus***** (4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 1.)
Időpont: 2019. március 28. 

A digitalizáció, az adatgyűjtés és -kezelés, az új technológiák alkalmazásának szükségességét napi szinten hangsúlyozzák az iparági döntéshozók, mégis felmérések szerint a digitalizációs megoldások implementálásában hátulról a harmadik helyen szerepel Magyarország az uniós országok körében. Szeretnénk, hogy a digitalizáció szó ne egy kellemetlenül sokat emlegetett fogalmat, inkább egy folyamatokat optimalizáló lehetőséget jelentsen a különböző mértékű erőforrásokkal rendelkező cégek mindegyike számára. Igyekszünk megmutatni, hogy ki merre induljon, vagy menjen tovább az úton! 

Milyen lépésekből épül fel a megvalósítás? 

Erre a kérdésre keressük a választ az alábbiakkal: 

  • Szakértő előadók beszámolnak a lehetséges megoldásokról
  • Különböző iparágak vállalatai ismertetik digitalizációs best practice-eiket
  • Kerekasztal résztvevők tárgyalnak a legfontosabb technológiai kérdésekről
  • Networkinget elősegítő szakmai rapid randin várják az előadó partnereink a releváns kérdéseket 

A részletes programért kattintson ide!

Találkozzon iparági szakértőkkel!

Tudjon meg többet az adatgyűjtés és –elemzés lehetőségeiről!

Lépjen a virtuális térbe – ismerkedjen meg a folyamatok digitális ikerpárjával!


A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük a kitöltött, aláírt jelentkezési lapot a legrady.edit@pphmedia.hu email címre küldjék vissza!

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles).

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk  ki a megadott elektronikus címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.